Sex melayu main dengan budak dating someone after a divorce

Umah aku kat tgkt 21 ingkat aas sekali...akupun duk sorg je kat umah tu coz bukan ape mmg ku x suka duk ramai2 nie..sepah umah je....sampai kat umah je aku pun tny Ila boleh igt x camna nak daang umah aku..ckp boleh jerrrr...pun lega la n dlm hati mmg syok gler la....mulanyer pas je die tahu umah aku die pun terus nak balik..aku cakap kat die yang die xnak masuk dlu ke..je aku nak try test....tanpa aku duga die terus cakap "boleh jugak bang apa salahnyer lagipun sekarang baru kul 9 malam biasa ayah amik Ila dlm kul 2 pagi sebab ayah pg amik akak2 yang lain dulu, Ila pun dah penat ni bang..." dia cakap pada aku sambil die masuk ke dalam rumah...dalam hati gembira bukan kepalang lagi tambah plak kote aku nie bukan main lagi kembangnya...dlm umah aku pun mula la siasat budak ni dengan lebih terperinci..la aku tahu yang budak nie jual brg2 u bapak tiri dia yang suruh....akak2 die pun kena jual sekali...x ksh la aku yang penting budak nie dah ade dpn aku....tgk muka Ila nie mcm penat je so aku pun ckp dengan die "Ila kalu nak hilangkan penat pegi la mandi dlu..mandi nati bleh la kita borak2 lagi yer...." Ila x jwb die senyum je pastu die just tanya dengan aku bilik air mana...akupun gtau je la pada die....tanpa ckp pape die pun terus belalu n masuk ke bilik air, lama jgk die dlm tu, tp aku x kisah pun sebb tujuan aku suh die g mandi tu pun supaya die bleh cuci cipap die mana la tahu aku dpt pluang mlm tu..

Hehe...la budak kan msti cipap berbau...sambil die g mandi bleh aku tgk blue kan......sambil aku tgk blue tu aku x perasan plak yang msa u si budak Ila nie kuar dari bilik air....sedar2 dak nie dah ada kat blkg aku pakaian yang die pakai td...tekeju beruk aku ms tu....takut jgk aku mana la tahu tembelang aku pecah plak nt..takut aku mula reda bla budak ni senyum n ckp " emmm segar rasa dah dpt mandi"....

Budak negro tersebut masih bersekolah di sekolah anta-rabangsa. Warna gelap merah gangsa, beza dengan batang konek yang merah kehitamam. Aku geram juga tengok konek tegak macam tiang bendera ukuran 8 inci. “Baik, saya ikut saja arahan doktor,” jawab budak negro tanpa prasangka. Ku dekatkan badanku ke badannya supaya minyak wangi yang ku pakai merangsang budak negro tadi.

Bapa dia bekerja di kedutaan sebuah negara dari Afrika. Lepas aku urut-urut lagi, konek hitam legam tegak macam tiang bendera. Aku pakai sarung tangan getah, aku sapu sedikit vaselin pada batang konek hitam legam dan aku lancap batang dia. Baju leher luas tanpa lengan sengaja ku tarik ke bawah mendedahkan pangkal tetek aku.

die terus duduk kat ats kerusi dpn TV tp jauh la dari aku..tu video tu aku x ttp lg..aku ms tu mmg tgh tegang lg...." abg tgk cite ape nie?

""takde ape Ila sj je seronok2"" Eiiiiii tak malu ke dorg tak pakai pape mcm tu bang? " Ila tny aku bla die gk pompuan dlm video tu hisap kote laki tu..tak jawab masa tu nafsu aku dah menggelegak dah.terus pg dekat die n pegang tgn die, aku cium pipi die n peluk sambil usap2 belakang badan die...masa tu aku tgk mcm tekejut tp still senyum...dalam ht aku rasa ada can nak wat lebih lagi nie..tu aku terus dirikan die n peluk die sambil tgn sial aku nie usap2 punggung die...fuhhhhh seddap betul ramas bontot budak nie....

Critttt...critttt aku pancutkan air mani aku dlm lubang burit budak nie,,,,aku x ksh sbb aku tahu xkan mengandung punya...aku biar bg aku dikemut Ila bila dah puas memancut baru aku kuarkan batang aku..tgk bawah lantai umah dah basah dengan air Ila,darah n air mani aku....

Ila aku tgk dah lembik aku kerjakan...akupun dukung die dlm bilik air n mandikan die masa aku mandikan die Ila ckp pada aku yang die rasa betul2 sedap malam nie n mintak nak wat lagi lain kali....sebelum balik Ila sekali lagi kulum kote aku sampai aku tepancut dalam mulut die....nikmat betullllltu la pengalaman aku dengan Ila..nie pun aku masih behubung dengan die n bukan die saja coz sekarang aku dah ada 3 aweks boleh dikategorikan sebagai budak sbb sumenye umo dlm 10, 11 n 9 tahun....aku tls nie pun baru je pas aku kongkek anak jiran aku yang darjah 4...seeedappppp glerrrr....

“Masukkan, aku tak tahan lagi,” arahku dengan suara putus-putus. Tiba-tiba kuterasa kepala konek besar dah bersarang di muara sempit. Ila masa tu aku tgk dah mula pandai main lidah die kat kepala kote aku..."uuuuuu...ahhhhhh....sedappppnyer Ila syg" aku mmg dah syok glerrrr...sorong tarik bg aku dlm mulut die lebih kurang 10 minit jgk...pastu aku dah mula naik tanduk...suh Ila buka baju die...x bantah terus buka..sebbb dah stim...jilat seluruh tubuh Ila n aku buka seluar die...budak Ila ni x pakai suar dlm rupanyer...seluar ebuka aku tgk cipap dia yang x bebulu tu dengan penuh bernafsu..jilat balik seluruh tubuh dia dari leher ke bwah...akhirnya aku sampai kat kangkang die..."emmm cantik cipap Ila.."puji aku..."abg jilat ye sayangggg" Illa x jwb just mengangguk..pun apa lg aku buka kangkang dia n main2kan jari aku kat burit n biji kelentit die..."urmmmm....urmmmm...ahhhhh.." Ila merengek bila biji kelentit die aku main.dah hlg akal masa tu burit die yang masih dara tu aku jilat...cecair dari buritnyer kuar membuak2 aku jilat sampai habis..sedap la air cipap budak nie...."aaaaabang.....seeeedappppp bangggg..." Ila merengek...rengekan Ila wat aku betambah geram....u aku dah x sabar nak benamkan kote aku kat cipat dia...pun bangun n kangkangkan dia..."tahan ckit ye sayang abg nak masuk kote abg dalam cipap syg ni"aku pun talakan btg kote aku kat cipap die...tekan ckit...tu Ila dah mula meraung...."sakitttttt banggggg" aku x peduli aku dengan sepenuh kekuatan terus tekan n masa tu aku dapat rasa kote aku dah menembusi lubang dara ILa....Aku terus sorong tarik..."ahhhhh..ahhhhh...ahhhhh" Ila masa tu dah mula kesedapan aku palak xyah ckp la mmg sedap gler dapa cipap budak kecik nie..sempit gler la..jugak aku henjut n bila aku rasa aku dah sampai kemuncak tersu aku lajukan henjutan n benamkamkan kote aku sedalam2nya sambil.....terus terang la aku gtau korang aku nie lain ckitt dengan orang lain coz aku suka pompuan yang kopek kecik bak kata orang yang jenis baru nak tumbuh tu lagi aku suka...kali melancap mesti aku akan bayangkan budak2 mcm ni..satu yang aku suka dorg ni bukan ape coz aku fikir senang ckit coz risiko budak tu mengandung rendah..org dah besar silap hari bln mengandung kan naya...if budak bleh la nak pancut dalam kan...satu cipap budak ni kan org kata manis so mesti sedap bila jilat...perghhhhh sedap siot....pengalaman aku main dengan budak nie bermula masa aku tgh jual burger dkt dgn umah aku.aku tgh lepak kat kedai aku tggu customer tbe2 datang sorg budak pompuan ni.ingt die nak bli burger rupe2nyer die nak jual barang...katanyer die ni dari umah ank2 yatim..x pecaya sangat sebenarnyer coz aku tahu kat bandar ni mcm2 jenis manusia ade..ntah2 budak ni anak sape ntah yang digunakan utk dptkan keuntungan..pun terus cakap kat die yg aku xnak beli barang yang die jual tp die merayu jgk minta aku kasihan kat die..dah agak mmg sah budak ni kena paksa jual brg nie coz beriye2 benar die..la if brg x untung mesti die kena marah sbb tu die merayu2 dengan aku...( Aku teka je la )"boleh la bang, beli la...kesiankan la saya lagipun dah jauh jln nie""xpe la dik lagipun abg x minat la barang2 yang adik jual nie"" Beli la bang....pleaseeeeeee"bila aku dengan je budak merayu macam u batang aku terus je mula mengembang..la dah la mmg aku suka dengan budak kan..perhati muka budak tu.hati aku kata bleh tahan jugak comel budak nie...tengok mulut die aku terus tebayang if batang aku duk dalam mulut die..mmg dah mula naik geram..aku xnak gelojoh..nak wat slow2 biar umpan ditarik ckit2 baru suspen...aku dah habis fikir aku pun ckp kat budak tu xpe la aku ambik la barang yang die jual tapi satu je la coz aku x minat barang2 lain...x clap aku aku beli masa tu kalendar harga di dalam 10 ringgit..iktkan hati mmg mahal gler la tp xpe nak dpt yang lebih mahal biar la melabur ckit.aku dlm hati..budak tu bla aku bayar je terus die senyum n ckap time kasih dengan aku..bla tengok budak tu senyum makin kembang la batang kote nie..pun tanya la nama dia sape n dia ckp nama dia Ila baru darjah 5..sekolah lagi rupanyerr....sebelum die blah dari ctu aku pesan pada budak tu aku nak tengok barang lain yang dia ada jual..ckp ada tapi x bawak tapi dia janji dengan aku if aku nak tengok dia akan bawakkan..punye la seronok mcm umpan dah nak masuk ni..mula main peranan..cakap kat die if die nak datang aku suh die datang n bawak barang tu ke rumah aku...." tp mcm mana Ila nak pg umah abg?bkn Ila tahu pun umah abg.." ye x ye jgk kan...." Em if mcm tu apa kata Ila iku abg ke rumah dlu so pasni bla Ila dtg lagi bleh Ila terus ke sana...." Aku bagi cdgn..." Emm ok la asalkan pasni abg nak beli barang yang Ila jual Ila x ksh la"Aku dah seronok bla tgk budak Ila nie mmg lurus betul..pun bawak la Ila pg umah aku...

Search for sex melayu main dengan budak:

sex melayu main dengan budak-74sex melayu main dengan budak-63sex melayu main dengan budak-6

Aku suruh pembantu aku keluar dan jangan ganggu aku waktu aku memeriksa budak tersebut. Kalau dulu aku tengok dalam internet sahaja, sekarang benar-benar di depan mata aku. Tiga hari kemudian, pukul empat petang pintu bilikku diketuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “sex melayu main dengan budak”

  1. Having helped many thousands of investors, we’re confident that with the right management, stock market investments have the potential to offer strong, long-term rewards.