Sex lucah terl au wanita umor 40 an

Masuk ke dalam disko lalu aku terus berdansa dan minum arak. Di bar aku temui seorang lelaki Melayu bersama teman2nya antaranya seorang Mat Salleh yang kacak dan seorang lelaki Negro bertubuh sasa. " tanyaku "Go to my friend, James's place to chill out," kata Zack menunjjukkan ke arah teman Mat Salleh tadi. Kami dibawa ke condo yang aku sedar berdekatan di daerah bandar juga, yang sangat besar dan bertingkat tinggi. so..malam tu pulak hari minggu...kakak aku nie sumer lepak kat umah aku sebab cuti skolah..kami pun makan malam..dalam masa makan tur biasenye kitorang berborak.pun tanyekan kat diorang pasal bende yang jadi pagi tadi..ina salah satu akak aku cakap yang aku dah besar...sebab setiap lelaki memang akan laluinye.kitorang gelak2 lar pasal diorang kate aku tak malu citer bende tu kat diorang... i tak kisah sebab sudah kenal sgt dengan S DAN I juga percaya pada S. ayah akan jaga Yanti dengan baik" "Yanti jangan berdegil dengan Bapak lagi" bisiknya ke telingaku.. Yanti rindukan Bapak..." "Yanti tak mahu tinggalkan Bapak...." "Ohhh.... " teriaknya sambil masih memompaku mendalam dengan kasar... Yang penting Bapak sayang Yanti.." Buat pertama kalinya Bapak tersenyum dan ternyata dia kelihatan sangat kacak dan macho. Aku tidak pernah jemu disetubuhi bapakku sendiri kerana batang konek Bapak memang sudah jadi idamanku. Jari kelingkingnya pula menggintil I punya kelentit. Petang tu dalam jam 6 petang, aku call dia ajak berborak. Aku tak banyak cakap terus dekat dengan Yati dan cium bibir dia. Aku cuba buka baju Yati tapi agak sukar sebab bilik tu gelap. time tu spupu aku ni pkai bju shirt biase dgn tracksuit ktat jgk... Aku mengambil wang sebanyak lima ratus dolar dari dompet bapak. Sampai disitu aku temui teman lamaku dan teman2 mereka. " kata lelaki Melayu yang aku kenali namanya sebagai Zack "Go where? Kami terus beredar dari situ, munuju ke tempat parking kereta. Teman Zack yang Negro itu, Lincoln, pun ikut bersama dengan seorang wanita Melayu, Liana. satu hari..bangun dari tidur..rase ade bende melekit kat kote aku..tengok ade lendir warne putih.mase tu terdetik kat hati aku ini lar yang dikatakan baligh tur.. Asalnya kita ambil 2 bilik namun kebetulan masa tu resort sedang buat renovation, tiada bilik kosang lebih, maka hanya satu bilik je kita dapat. "Bapa sayangkan kau..bapak cintakan kau..." "Yanti jangan takut.. Pada waktu malam semasa menonton TV aku akan menhisap batang koneknya hingga keras lalu dipancutkan ke mukaku. Aku malu sebab kote aku dah terbonjol, kantoi kang buat malu je. Bapak sentiasa memastikan pil perancang sentiasa ada. Aku akan membalasnya dengan mengikut gerakannya sambil meramas tubuhnya dan membelai rambutnya. asal sedar je buat sex, asal tersentuh je buat sex.. setelah lme xbrjmp,jd agak rancak perbualan kami..sehinggakan adikku menceritakan kisahnya bersamam teman wanitanya..hanya tersenyum..setelah agak sekian lme bersmbang,adikku kate die mngntuk dan nk tdo dkatil aku...tanpa berfikr panjang aku benarkan.. so, aku pon wat2 r tgk depa main saidina sementara tggu air masak 2. tp, semenjak abg dtg kampus aku, hubungan kami bertambah mesra n rapat, aku bersyukur sgt2.. Aku mengikutinya dan aku juga turut membawa rakan baikku. Selepas bermain snooker, aku dan rakan2 D terus ke pub exclusive yang sering aku kunjungi. aku duduk di tempat terlindung yang bersebelahan dengan kereta D. Dalam 15 minit aku disitu, aku di sapa oleh rakan D bernama J. Aku tidak tentu arah dan aku naik semula ke Pub tersebut dan minum dengan banya sehingga D menghantarku pulang. Bapak yang telah diberhentikan kerja, memastikan aku nafsuku dipuaskan kecuali ketika aku datang bulan. Bapak akan meramas tetekku dan menggenggam kedua pantatku untuk membantunya memompa ke dalam dasar pukiku dengan kasarnya. pada mlm tu aku xdpt nak lelapkan mata,jd aku guling2..xdpt llpkan mata...sedang aku berguling, adikku mengetuk pintu dan ingin masuk..benarkan kerana die jg xdpt lelapkan mata... sehari suntuk kami hbs kn mse bersama, tp aku tetap rindu kan abg aku sorg ni.. mlm 2 abg tumpang lagi tdo kat blk aku, n mlm ni merupakan mlm bersejarah aku.. aku pon menangis coz x sanggup nk berpisah dgn abg lagi. Waktu itu aku masih lagi menuntut di IPTA di negeri ini. Pada suatu hari D mengajakku untuk bermain snooker dengan kawan2 nya di sebuah disco. Tetapi pada malam itu, aku pun tidak tahu kenapa aku terlalu mabuk,hinggakan aku muntah2. Aku yang terlalu muntah2, mengambil keputusan untuk keluar dari pub tersebut seorang diri. Aku bercerita padanya aku belajar dan menetap di mana. Dia berkata Y sering menyebut namaku di kalangan kawan2nya. Lagi berita yang membuat aku karget, J mengatakan Y sudah berkahwin dan mempunyai anak2.

Badanku akan diramas dengan kasar, tetekku akan diisap seperti bayi kehausan. Cepatlah pak..."desahku saat merasai air gatal pukiku mula mengalir "Cepat... ...jawab Bapak sambil berusaha menggesel pukiku dengan kasar. Jika dia nampak syahwatku bangkit, dia akan menyetubuhi lagi sehingga aku tak bermaya. semakin panjg dn membesar.trus lancapkan adikku...kemudian adikku meminta aku berhenti..mahu melihat cipapku..membenarkan...namun aku tidak benarkan die memasukkan jari atau koneknya keranan kuatir daraku kan musnah..tanpa diduga..setelah dibuka seluar ku, adikku menjilat cipapku dgn rakus... jgn pcy sgt dgn prempuan..mau kasi rosak jak...pntg sedp..hahahah..kita serius pn di main2 kan kita pok sedp jak....la lelaki hebat....hahahahaha..... klo aku jln mne2 je msti aku tngok bontot downg tu(pompuan jek)stim btang aku...

Bapak orangnya mudah iri hati apabila melihat budak lelaki muda sebayaku bermain mata melihatku. "tanyaku..linda jawab,"a'ah roy.semua barang2 kitorang dari rumah lama.."ros pulak tengah mengambil barang2 yang kecil2 untuk bawak dlm pun tanya pada diorang,"boleh roy tolong? tp sbb mse 2 aku bru je dftr kat cni, so aku tetap da rase takot2 gax. aku pon touch up r cket muke aku ni sblom trun, mklum r nk jmp kekasih hati r katekn.. mse kami blk kampus 2 hri dh nk mlm, so aku pon pelawa abg naik bilik aku yg memg dok private room. skang turn die plak.tnggalkn sluar aku ngan spender aku skali..trkeluar la btang aku yg sbesar 9 inci tuhh..terkejut die.trus kulum dan isap konek aku..sdapnye.konek sy liza.tros mngulom kone k aku smpi kt tekak die.tu..btsng aku x than da.mngesek btang aku kt cipap die dlu.dah slesa bru aku msukkan btang aku dlm pnntat die yg putih dan ketat..tuuhh mle2 aku buat plan2 dlu.mngerang ksakitan.ahhh.lagi..sayng.trus mmpercpatkan dyungan ku smakin lju2.nk pncut nie.kte pncut je dlm pntat i.pncut a air mni aku dlm pantat.pnat.mmbiarkan konek aku dlm pntat die..5 mnit kmudian.wat doggy style lak..style ni lgi ;ju dyungan aku.di x thn lagi da.nk jilat btang aku plak.bgi je a.jlat sisa air mazi dian ngan air mni aku kt btang aku.gak die jilat.jilat kpale konek aku..ktenye sdap..konek u.nk pncut lg.kt pancut kt dlm mlut die.pncut kt dlm mlut dia.rsenye.slesai,aku trus pki bju aku blik.kiss die dlu sblum blik..tngok jam da kul 7 pm.hri yg strusnye aku buat ngan die smpi.keje..kiteorg smee brjaya msuk u.hbis.ijazah.trus crik keje bjet aku trus khwin ngan die..bhagia aku..impian je sume 2.17 thun..korng nk cite best.au nyer dlu k!!! aku buka kaki ku sedikit , memudahkan laluan jari-jari untuk merayap lebih jauh , ternyata aku menyukai perlakuan tersebut .. bila aku turun , ada 2 orang lelaki juga turun sama .. bila tiba di selekoh yang sunyi , tiba2 aku telah dipeluk dari belakang dan mulut ku telah ditutup . Dia diberi wang pampasan sebanyak ribu Akibat khawatir dia tidak mampu membayai wang sekolah aku dia pergi minum degan teman2 senasib. Minta maaf, kerana dia kata, mati-mati ingatkan I ni bini dia, tapi sebenarnya mertua dia. aku mula kenal dia kt pasar ramadhan.tlg kawan aku niaga...sebelum tu aku intro skit ttng aku k..ni xla hensem mn..mns tu ada ar jg...hehehehe..ms jmp dia nh aku malu2 ckit..krg bese ngan gurl..ms aku nk nom dia bknmain payah nk dpt..ar berpada ar jg coz dr pakaian dia pn desence...tudung ttup dada..pn t shrt pjg..aku dpt jg nom 2aku xtdo men msg ngan dia..gak aku mlayan sblm kuar ngan dia..mula2 ajak kuar pn dia xnk..bl aku usha2 dia nk jg..bese kuar aku ajak lpk town..movie..dalam pn dia jh ckit dr aku..bila dh sjk sgt dia rpt ckit..pn mengerakan jentera2 aku...ml2 aku french kisz dia..tp masam skt mk dia..plk pn dia xksh coz dh sjk sgt la 2.aku mula ar meraba blkng dia..snym kt aku..cb2 ar seluk kt dalm bj dia..luar je..p kt bra lg.da jg tepis2..lm2 dia rela kn jg..tgk di da melayan..kis lipz dia..lidah..xda respon..suwo dia wat..fllw je..wayng pn hbs tp sumpah aku xtau pe pn jln ct 2..blk aku p lpk kdi mmb aku.kdi 2 ada toilet..p membeseh la...col dia suwo dia dtg kt c2..mnt tlg la..dtg je trs aku plk n kiss dia..raba dia..puting dia wrn pink..la wei..pn xtau pe setan yg merasuk smp aku jd mcm2...bk baju hisap puting dia...ngerang..aku nk bk suar dia..tepis tp aku pks gak...last2aku dpt jg..lick pussy dia..apple..dh dpt lick dia ngerang...plan23 aku tongeng dia..sblm 2aku PKS dia isap aik aku yg kiut 2..hsp..dia dh tunggeng aku pn dgn plan2 msk kn adk aku...ml2 msk dia tlk2 bdn aku..dia ckp..pgng tgn dia..dia thn..ckit br adk aku dpt msk..aku tarik sorong aku tgk da darah kt adk aku...sah2 la dara dia da kn robek dek aku..krg20 mnt gak..xhnt nangs..dh nk pancut aku kuar kn adk aku..suwo dia hsp..pnct dlm mulut...dr c2 mmb aku pndg menganjing..ngn muka sadis dia..2ar last n terakhir aku main gurl..xnk wat maksiat g...makin hr makin tua..makin muda..tkt seksa kubur..fierah maafkn aku...andai ko bc..aku azam... Kaki dia bergerak perlahan menggesel-gesel kote aku.

Setelah setubuh dalam bilik air dan mandi, kami berdua akan bersiap untuk belanja barang masak dan makan. KOTA INDAH- Aku Roy (bukan nama sebenar) ingin menceritakan pengalaman yang mengghairahkan aku pada ketika waktu itu aku baru jer meningkat umur 17 tahun iaitu form 5baru mula nak berjinak2 ngan dunia masa tu tak berapa nak cerita sikit tentang jiran rumah aku sebelum ni.sebelum nie ada sorang pemuda cina yang ngan family pun memang mesra ngan pemuda tu tapi tiba2 suatu hari tu aku dengar cerita dia ke hutan tapi tak keluar2 dari hutan semua pun menganggap yang dia dah takde lagi sebab dah lama tak balik.jadi,keluarganya pun menyewakan rumah yang diduduki oleh pemuda tu pada orang.mula2 aku pun tak tahu siapa yang nak menyewa rumah tu.sampai ar satu hari tu aku ternampak dan terdengar ada dua orang gadis sedang berbicara ngan keluarga pemuda tu untuk menyewa rumah tu serta bertanyakan tentang bayaran yang perlu dibayar tiap2 lihat kedua2 gadis tu memang boleh tahan tengok diorang berdua dari atas ke bawah banyak kali.memang cun gileeerrrrrrrr woooooooo..masa tu tak terfikir nak wat bukan2 sebab seronok sambut diorang sebagai jiran baru.mula2 tu takde apa2 yang menyapa diorang berdua ngan bertanyakan nama dan umor diorang.sorang tu namanya linda dan sorang lagi ros (dua2 bukan nama sebenar).dua2 umornya 21 tahun.mereka jawab ngan penuh tengok cantik jer senyuman yang dilemparkan mereka.pastu aku minta diri nak masuk rumah.kebetulan diorang berpindah pada cuti penggal pertama sekolah mak,ayah dan adik2 aku dah plan nak gi bercuti.mereka ajak aku gi sekali tapi aku taknak sebab nak rehat2 kat tiba hari cuti yang ditunggu.mak,ayah dan adik2 aku bangun awal pagi kerana nak bertolak awal supaya sampai ayah memberikan aku wang saku sebanyak RM50 untuk wat belanja.mereka ingin bercuti di Kuala Perlis selama 5 hari.setelah mereka bertolak,aku pun sambung tidor di ruang tamu.sedang nyenyak tidor,tiba2 aku dengar bunyi kereta dan sebuah lori berhenti di sebelah rumah aku lihat rupa2nya linda dan ros baru sampai bersama2 barang2 mereka yang diangkut gunakan lori tersebut."banyak jugak barang diorang nie.."kataku dlm pun keluar rumah dan menyapa panggil diorang akak."banyaknya barang akak berdua.semua dari rumah sewa lama ke? ntah knp ntah, hri 2 kafeteria kat kampus aku xda 1 pon yg bukak.. kami berdua yg kelaparan ni pon tukaq plan p mkn kat bdr nilai. ..ktanye,sy nk cbe pgang,sy nk rse...huh,liza ni cm spesies lak ngan aku.tnye die ag,awk suke seks ke?? aku mjilat bdan die.bkak panties die.dowh panties die.mazi die bnyak kuar.mnjilat sume air2 tu smpi kring.jolok jri aku dlm pntat diw.lg.dara lgi nie... bas semakin lama semakin sesak dan aku sedikit demi sedikit terpaksa beranjak ke belakang . aku kegelian , pussy ku rasa kembang kuncup , rasa ghairah .. agaknya , apabila dapat merasakan kebasahan tersebut , jari2 tersebut masuk ke dalam pussy .. aku terpaksa menekan loceng kerana destinasi hampir tiba . lelaki tersebut terus menarik tangannya dari dalam kain ku ... Rupanya aku baru dapat tahu bahawa Bapak diberhentikan kerja kerana syarikatnya tutup.. Lepas dia main dengan bini dia, dia main dengan I pulak.

Sambil menumis, bapak mengangkat kakiku ke atas meja kabinet lalu memasukkan batang koneknya ke dalam pukiku yang masih basah tadi. satu hari ini aku kerjakan puki kau perempuan sial! Lambat sikit kasi konek, lari rumah cari konek lain eh!! Inilah peluang aku nanti untuk berhubung dengan Zack. Kami singgah berteduh kt satu bus stop, kemudian redah hujan balik.. mereka juga telah bogel ..(sambung kemudian - tunggu !!! Selepas sarapan waktu mandi bersama, dia akan menjamah tubuhku dalam bilik mandi. Akak Maz cucuk jarum kat aku, “si Yati tu asyik tanye pasal awak aje, dia minat kat awak la tu” aku tersenyum je. Aku pun pancing ajak dia minum2 lepas balik kerja, dan macam yang aku agak, dia setuju. Kami saling berbalas sms, lepas tu berbalas mms gambar masing2, dan lama kelamaan sms kami berbaur lucah. Aku buat lawak tak baik melancap sorang2, then dia tanya, abis tu nak melancap berdua ke? “Uuuuuuuunnnnhhh ....sedaaappp ..uuunnhh” dan dengan itu jugak air Yati keluar membasahi muka aku.

Bapak yang biasanya hati tak senang akan mula menaikkan syahwatku semasa aku sedang memotong barang masak. Rupanya dia tinggal dgn kakak dia, kakak dia xde umah masa tu sbb balik kg umah mak mertuanya. i pernah main sebelum nie tp cipap dia nie lain sikit.. aku seperti orang gila , keghairahan , mengerang dgn tak tentu hala ... habis satu badanku merah kerana telah digigit mereka .. waktu aku masak sarapan Bapak akan menjilat leherku sengaja membangkitkan nafsuku. Aku punye la kembang, mana taknya ramai-ramai lelaki kat opis tu, dia kirim salam kat aku. Aku melajukan lidah aku dan serentak dengan itu, Yati mengejang.

Search for sex lucah terl au wanita umor 40 an:

sex lucah terl au wanita umor 40 an-58sex lucah terl au wanita umor 40 an-64

aku dh bce bnyk crite dlm ni dan aku tau bnyk yg mnipu.. first of all biar aku crite bckground aku dan spupuku.. ayh aku sorg duta krajaan dan ibuku sorg surirumah.. spupu aku ni tinggi nye standard ppuan zmn skrg ni la.. Selalu jugak aku dgr kawan aku ni bercerita dia romen dgn si N ni, sampai aku pun naik stim. Aku rasa gian dan ingin merasakan batang konek ke dasar pukiku.. aku beralih mulut ku ke tetek adik tiri ku ku jilat seluruh tetek adik tiri ku..nyonyot bertukar rentak lembut dah kasar, adik tiri ku terus mengerang ...mengeluh, "abangg ...abangg....takuttt" puting tetek adek tiri ku terus ku nyonyot, ku kemam2, aku gigit2 dengan bibir aku, adik tiri ku terus mengeliat2 mendada....kedua2 tangan adik tiri ku memegnang kepala ku, menarik2 rambutku, menekap merapatkan kepala ku ke dada nya...sementara tangan kanan aku terus mengusap2 tandun cipap adik tiri ku, sekali2 memasukkan jari sedikit kedalam cipap adik tiri ku yg sudah licin basah..gosok2 lagi tegang bibir cipap adik tiri ku....fehhhhhh, aku juga telah telanjang bulat, entah bila pelikat ku terlondeh aku tidak sedar...merasakan saolah2 aku berada di dunia yg lain....penuh nekmat...masih lagi berdiri...peluk pinggang adik tiri ku dengan kedua2 tangan ku.ku masih menyembab dada adik tiri ku, terus menjilat,menghisap puting tetek..ku dah mula berani mengengam-gengem konek ku yg teganga..tarik punggung adik tiri ku dengan tangan menjadikan adik tiri ku mendepankan cipap nya..halakan konek ku yang maksima tegang dengan mengunakan tangan kanan, ku halakan kepala butuk ku ke pintu cipap adik tiri ku...gosok2, tenyeh2 kepala konek aku di pintu cipap mengenakan kepala konek ku di biji kelentet..bawahkan sedikit..tekan pelan2 "abangggg...takuttt" aku sambil menunduk aku tekan cuba masukkan sedikit kepala butuh ku..berdiri ni susah nak masuk.aku masukkan kepala butuh ku sahaja, aku cuba tekan masukkan tak boleh masuk..."abang...mmmmm" adik ku mengeletar mengeluh..juga naik mengeletar..saolah2 ini baru pertama aku main....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “sex lucah terl au wanita umor 40 an”