Id wechat bini tembam

Kemudian Suhana menceritakan bagaimana dia dirogol oleh pakcik2 tua di kenduri.Tak tahan dengan fantasi dari bibir seksi Suhana, aku melancapkan kote ku di buah dada Sue, melaga-laga kan kote ku pada buah dada Sue, apabila tiba masa untuk terpancut, aku suakan koteku kedalam mulut comel Sue. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia.Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru lepas bersalin, penuh dengan susu.Sue tersenyum memandang kamera sambil buah dada kiri nya dipicit tangan lelaki yang besar hitam dan berbulu. Setelah selesai aku meminta isteriku menghantar MMS buah dada dia yang dipancut air mani Khairul. Aku mahu Suhana ceritakan secara terperinci bagaimana dia boleh have seks dengan Khairul di dalam kereta.Aku mendengar keseluruhan hubungan seks isteriku dengan Khairul. Aku membuka gambar itu dan hampir terpancut aku melihat isteriku masih bertudung bawal, bergambar topless berduaan sambil tersenyum dengan Khairul. Sue: Mula2 Sue SMS Khairul kata nak jumpa, di simpang jalan. Sampai di simpang, Khairul suruh Sue follow kereta dia.Sampai di sebuah restoran makanan, Sue parking and naik kereta dia.. Dulu masa program anak angkat, Khairul kawan dengan Sue sebab Sue rapat dengan Lili. Khairul memang suka tenung breast Sue sejak masa ni lagi.Program anak angkat tu 2 minggu aje, tapi kami keep contact.

Aku memang turn on sangat jika Suhana di fuck oleh lelaki2 ni. Aku mula menggunakan dildo setiap kali berhubungan seks dengan Suhana.

Aku mula berani menceritakan fantasiku pada Suhana. Satu malam tu aku suruh dia ceritakan fantasi dia fuck dengan pengantin lelaki.

Berdenyut kote aku dengar cara dia cerita punya details and macamana supaya diorang tak kantoi.

Ikram menghulurkan tangan untuk bersalaman dengan Suhana. Ibarat seorang guru, Suhana menasihati mereka supaya sambung belajar.

Suhana memandang ke arah ku, aku memberi isyarat angguk. Suhana kemudian mencium tangan Zaini pula, bagaikan isteri diorang pulak lagaknya. Cewah, aku dalam stim memandang je bini aku bersyarah.

Search for id wechat bini tembam:

id wechat bini tembam-1id wechat bini tembam-60id wechat bini tembam-67id wechat bini tembam-82

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “id wechat bini tembam”