Cerita polis gay kongket jubur

terus terang la aku gtau korang aku nie lain ckitt dengan orang lain coz aku suka pompuan yang kopek kecik bak kata orang yang jenis baru nak tumbuh tu lagi aku suka...kali melancap mesti aku akan bayangkan budak2 mcm ni..satu yang aku suka dorg ni bukan ape coz aku fikir senang ckit coz risiko budak tu mengandung rendah..org dah besar silap hari bln mengandung kan naya...if budak bleh la nak pancut dalam kan...satu cipap budak ni kan org kata manis so mesti sedap bila jilat...perghhhhh sedap siot....pengalaman aku main dengan budak nie bermula masa aku tgh jual burger dkt dgn umah aku.aku tgh lepak kat kedai aku tggu customer tbe2 datang sorg budak pompuan ni.ingt die nak bli burger rupe2nyer die nak jual barang...katanyer die ni dari umah ank2 yatim..x pecaya sangat sebenarnyer coz aku tahu kat bandar ni mcm2 jenis manusia ade..ntah2 budak ni anak sape ntah yang digunakan utk dptkan keuntungan..pun terus cakap kat die yg aku xnak beli barang yang die jual tp die merayu jgk minta aku kasihan kat die..dah agak mmg sah budak ni kena paksa jual brg nie coz beriye2 benar die..la if brg x untung mesti die kena marah sbb tu die merayu2 dengan aku...( Aku teka je la )"boleh la bang, beli la...kesiankan la saya lagipun dah jauh jln nie""xpe la dik lagipun abg x minat la barang2 yang adik jual nie"" Beli la bang....pleaseeeeeee"bila aku dengan je budak merayu macam u batang aku terus je mula mengembang..la dah la mmg aku suka dengan budak kan..perhati muka budak tu.hati aku kata bleh tahan jugak comel budak nie...tengok mulut die aku terus tebayang if batang aku duk dalam mulut die..mmg dah mula naik geram..aku xnak gelojoh..nak wat slow2 biar umpan ditarik ckit2 baru suspen...aku dah habis fikir aku pun ckp kat budak tu xpe la aku ambik la barang yang die jual tapi satu je la coz aku x minat barang2 lain...x clap aku aku beli masa tu kalendar harga di dalam 10 ringgit..iktkan hati mmg mahal gler la tp xpe nak dpt yang lebih mahal biar la melabur ckit.aku dlm hati..budak tu bla aku bayar je terus die senyum n ckap time kasih dengan aku..bla tengok budak tu senyum makin kembang la batang kote nie..pun tanya la nama dia sape n dia ckp nama dia Ila baru darjah 5..sekolah lagi rupanyerr....sebelum die blah dari ctu aku pesan pada budak tu aku nak tengok barang lain yang dia ada jual..ckp ada tapi x bawak tapi dia janji dengan aku if aku nak tengok dia akan bawakkan..punye la seronok mcm umpan dah nak masuk ni..mula main peranan..cakap kat die if die nak datang aku suh die datang n bawak barang tu ke rumah aku...." tp mcm mana Ila nak pg umah abg?bkn Ila tahu pun umah abg.." ye x ye jgk kan...." Em if mcm tu apa kata Ila iku abg ke rumah dlu so pasni bla Ila dtg lagi bleh Ila terus ke sana...." Aku bagi cdgn..." Emm ok la asalkan pasni abg nak beli barang yang Ila jual Ila x ksh la"Aku dah seronok bla tgk budak Ila nie mmg lurus betul..pun bawak la Ila pg umah aku...

Dia pun menjawab “maaf la tadi saya tuka baju.cepat la masuk adik saya tengah tido tu”Aku pun masuk la kedalam rumah dan dia menyuruh aku terus masuk ke dalam biliinya yang tidak berkunci sementara dia pergi melihat adik nya adakah dia masih tidur. Dia pun keluar dari bilik air dan dia dah tukar pakaian dan sekarang dia memakai baju tidur yang agak nipis dan dia tidak memakai bra dan seluar dalam sehingga aku dapat melihat bulu kemaluannya yang tak berapa tebal. Setelah beberapa minit kami melakukan persetubuhan kami pun menukar posisi kepada posisi doggie pula. Selepas aku puas bermain dengan pepeknya aku ada terasa nak main dengan lubang yang lagi ketat iaitu lubang jubornya.

die terus duduk kat ats kerusi dpn TV tp jauh la dari aku..tu video tu aku x ttp lg..aku ms tu mmg tgh tegang lg...." abg tgk cite ape nie?

""takde ape Ila sj je seronok2"" Eiiiiii tak malu ke dorg tak pakai pape mcm tu bang? " Ila tny aku bla die gk pompuan dlm video tu hisap kote laki tu..tak jawab masa tu nafsu aku dah menggelegak dah.terus pg dekat die n pegang tgn die, aku cium pipi die n peluk sambil usap2 belakang badan die...masa tu aku tgk mcm tekejut tp still senyum...dalam ht aku rasa ada can nak wat lebih lagi nie..tu aku terus dirikan die n peluk die sambil tgn sial aku nie usap2 punggung die...fuhhhhh seddap betul ramas bontot budak nie....

Nak di jadikan cerita pada satu hari tu mak dia suruh dia menyidai baju di luar rumah dan dia pun keluar dari rumah untuk menyidai kain timme tu macam biasa la aku lepak depan rumah menhirup udara segar aku pun ternampak dia keluar dalam keadaan berkemban dan mata aku terus tertummpu ke arah dia yang bergitu seksi itu.

Tiba-tiba aku merasakan adik aku yang sedang tidur telah mula bangun.

Search for cerita polis gay kongket jubur:

cerita polis gay kongket jubur-10

Aku pun bangun dan memakai pakaian aku semula sambil itu aku berkata pada “Ira bila kita boleh main lagi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “cerita polis gay kongket jubur”

  1. phim sex hay COn gái 14 tuổi và ông bố dượng bệnh hoạn Tranh thủ lúc bà vợ ra ngoài thì ông bố dượng bệnh hoạn gạ tinh cô con gái đang tuổi mới lớn, phim sex loạn luân hay cha dượng bệnh hoạn lén địt con gái khi vợ v...